sâmbătă, 17 septembrie 2016

Cum sa recunosti o curva

1. Arata bine.

2. Arata foarte bine.

3. Se fute bine.

4. Se fute foarte bine.

#. Nu o duce foarte mult capul. Metoda mea personala e sa spun bancul cu Hitler si cu puradelu si sa vad daca se prinde:

Hitle catre puradel: Cati ani ai ma?
Puradelu: Fac 16 nenea!
Hitler: Nu, nu faci...

#. Mai devreme sau mai tarziu iti cere bani. Chiar daca nu e de pro, dupa ce a trecut "asa, pur si simplu" pe la tine, la plecare te intreaba "Auzi, ai si tu niste bani?".

#. Uraste concurenta, indiferent ca este din aceeasi categorie (o alta curva) sau nu. In general o curva accepta doar persoane de la care obtine ceva (financiar sau nu).

#. Exista o "ruptura" in expresia ochilor. Poate sa iti vorbeasca sincer/relaxat (sa se deschida), si poate sa te priveasca in ochi, dar nu poate sa le faca pe amandoua in acelasi timp. Este ceva legat de proiectarea personalitatii ca efect de coping in urma traumelor (un narcisism?). Cu cat este mai proasta cu atat "ruptura" este mai mica.

#. Are o poveste in care a ajuns aproape de fapt cu cineva care o avea prea mare si a refuzat din cauza marimii. A vazut ceva rar si asta e o mandrie, dar a refuzat pentru ca are "integritate".

#. Atunci cand ai ceva valoros financiar se va uita mereu in alta parte, dar arunca priviri subtile cu coada ochiului. Orgoliul nu o lasa sa isi afiseze admiratie fata de ceva ce nu e al ei, dar gelozia o obliga sa arunce priviri atunci cand nu o vede nimeni.

#. Iti povesteste cu mandrie despre cat de "activa" a fost ea (profesionista profesional, amatoarea recreativ), dar ACUM vrea sa se schimbe (profesionista sa se lase, amatoarea sa se linisteasca). Ambele aspecte sunt menite sa iti starneasca admiratia.

#. Incearca sa te ademenesca cu povesti despre cum isi doreste familie si copii, chiar daca nu are niciun interes cu tine. Scopul e sa te faca sa iti doresti sa fii cu ea, dorinta care i-ar hrani si mai mult orgoliul.

#. Este sensibila la cuvinte sau asocieri de cuvinte care ii ataca iluzia: "curva", "muie", "scor", "sex"&"bani" in aceeasi propozitie, etc. Orice interventie negativa a ta in iluziile ei va primi un raspuns extrem de agresiv.

#. Este foarte usor de manipulat atata timp cat ii afisezi valori despre tine si despre ea pe care ea le valideaza. Adica este foarte usor de "mintit" atata timp cat minti in interiorul iluziei pe care o are.

#. Nu isi asuma niciodata nimic, nu o s-o auzi niciodata spunand "o sa fac" sau "am gresit". Este unul din cele mai importante aspecte, pentru ca daca ar avea curaj sa-si asume tot conflictul de personalitate ar disparea.

#. Este dependenta de protectie. Profesionista evident din partea pestelui, matroanei, etc. Amatoarea din partea tatalui, unchi, frate mai mare, etc, foarte rar din partea partenerului de cuplu.

#. Toate lucrurile astea se leaga. Lipsa suportului (familie, mediu, etc) la traume din copilarie duce la proiectarea personalitatii. Scaderea calitatii cognitive vine ca urmare a conflictului de personalitate. Sexul e folosit des ca metoda de a obtine "hrana" pentru orgoliu si deci creste ca skill datorita practicarii. Iluzia devine cronica odata cu timpul. Etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu