duminică, 4 martie 2012

De ce esti ma suparat? Ia frate si bea!

In ultimele zeci de ore am participat la un ritual social de sarbatorire (pur si simplu, fara a sarbatori un eveniment anume). Maimute scoase din simtiri de chimia alcoolului, se eliberau de accesorile textile din partea superioara a corpului, frecandu-se una de alta (unul de altul mai exact) pe un ritm muzical ce continea instructiuni ca "Jos! Jos! Jos!", pionierand practic reproducerea intre doi masculi (initiativa pe care o salut de altfel).

Ma simteam ca un copil de 7 ani, care a mers singur la zoo, si-a platit biletul si acum observa/studiaza animalele. Eram oripilat de obiceiurile grotesti ale dobitoacelor, dar eram totodata constient de necesitatea obiceiurilor respective.

Partea enervanta e exemplarul asta care se uita spre mine, dar nu la mine (desi el incearca), exemplar care e foarte dedicat starii mele sufletesti. Vrea sa stie "de ce esti trist?", "de ce stai jos?" (cand Voltaj striga "hai sus"), "de ce nu bei, iei pastile?", etc.

Pe bune?!?!? I'm a grown up man, dog!! Crezi ca or sa mi se realinieze astrele doar pentru ca ma iei tu de gat si-mi intinzi o carafa plina cu whisky, votca, gin si ceva colorat (cola sau cafea)?

In plus, poate ca mi se par prea grotesti activitatile voastre ca sa particip. Poate ca am chef de o budinca de ciocolata, si nu de anestezicu' tau din carafa. Poate ca ma distrez de minune doar observand. Sau, poate ca ma simt de kkt si am chef sa ma simt de kkt in continuare. Indiferent de motivele mele, marsh in mortii tai de aici!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu